lauantai 7. tammikuuta 2012

Lontoo-vuosi, uusi pallo!

Joulun ahmimisen jälkeen herätys raakaan todellisuuteen tapahtui neljän päivän paraleirillä tuttuakin tutummassa Pajulahdessa. Valmentaja toi tuliaisiksi Lontoon tutustumiskäynniltä upouuden pallon, jonka ominaisuudet poikkeavat paljon edeltäjästään. Uusi pallo on IBSA:n standardien mukainen, mutta tuntuu pienemmältä, kovemmalta ja kuuluu helpommin. Pallo ei jätä ketään kylmäksi. Nähtäväksi jää, kuka ehtii opetella käsittelemään palloa ennen Lontoota.
Leirin toinen keskustelua herättänyt teema on tietenkin tulevat edustusvaatteet. Kauhukuvat oransseista minishortseista Katjan päällä nostattavat karvat pystyyn ainakin sentterijaostossa.
Onneksi jokaiselle löytyy kuitenkin suosikki- ja inhokkivaate, naisia kun olemme.

Kaikki joukkueesta ovat fyysisesti pelikuntoisia. Toivottavasti loukkaantumiset ovat nyt takana ja parempi puoli edessä, ainakin torjunnassa. Uudet tekniset harjoitteet kehittävät heittotarkkuutta ja puolustustekniikkaa korkeammalle tasolle. Paljon alemmas emme enää pääse:) Kaisua jännittää, koska kokee olevansa vajavainen tähän suureen tilaisuuteen nähden, mutta onneksi on aikaa vielä treenata ja nyt jopa tietää, mitä pitää treenata. Katja vanhana kisakonkarina kertoilee vanhoja kokemuksiaan ylistäen vapaa-ajan aktiviteetteja. Mitä kaikkea ihanaa saammekaan tehdä yhdessä kolmen viikon aikana!

Tammikuun loppupuolella Pajulahti Games –tapahtumassa pääsemme testaamaan kolmen Lontooseen paikan lunastaneen joukkueen kisakunnon kahden suomalaisen joukkueen voimin niin miehissä kuin naisissakin. Pallomuutoksista johtuen luvassa on hyvin vähämaalisia pelejä, eli rankkarit tulevat ratkaisemaan ja yhteenkään virheeseen ei ole varaa. Tokihan Kanadalla on pallon kehittäjämaana suuri etu puolellaan.
-Kaisu ja Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti