sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kallunki: 7 kuukautta Lontooseen

Eletään tammikuun loppuhetkiä ja Lontooseen on aikaa enää sellaiset balttiarallaa 8 kuukautta. Toki omaa paikkaa koneeseen ei vielä ole varmistettu tuolta kansainväliseltä kattojärjestöltä mutta saamiemme epävirallisten tietojen mukaan sekä omiemme laskelmiemme mukaan, paikka olisi selvä.
Harjoitteluni on siis suunniteltu sen mukaan että Lontoossa tapahtuu kummia elokuun 30 päivä kun painoluokkani paralympiakulta jaetaan. Peruskuntokauteni ei ole mennyt niin kuin leffassa. Pientä kremppaa ja sairastelua on ollut ilmoilla kiusaamassa perusarkea. Mutta ei tässä mitään paniikkinappulaa tarvi vielä painaa.

Viikko sitten järjestettiin ensimmäiset kv-tason näkkärijudo-kisat Suomessa. Porukkaa oli tullut jenkkejä myöten joka on tosi hyvä juttu. Omaan suoritukseeni en ollut lainkaan tyytyväinen mutta eipä sitä kovin hyvää tulosta voikkaan odottaa kun on peruskuntokausi meneillään.
Nyt täytyy laittaa terveysasiat kuntoon jotta saisi harjoitella täysipainoisesti. Kyllä se urheilijaa rassaa henkisesti kun vähän väliä harjoitussuunnitelmat menevät täysin uusiksi. Seuraava kunnon koitos on onneksi vasta maaliskuun lopussa. Silloin on kyseessä German Open ja viikko sen jälkeen on vammattomien SM-kisat Lappeenrannassa. Sinne lähdetään "kiusaamaan" Suomen judohuippuja jahka sieltä jonkin sortin mitali napsahtaisi kaulaan. Ja siitähän se riemu irtoaisi vammattomien puolella...;)

-Jani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti