tiistai 28. elokuuta 2012

London Calling


Viikko Lontoossa on vierähtänyt kuin siivillä. Ajankulua ei huomaa, viikonpäivät ovat hukassa ja päivämääriäkin pitää välillä oikein miettiä. Tämä osoittanee sen, että töitä paiskitaan aamusta iltamyöhään. Kaikki tietysti tähtää siihen, että urheilijoilla ja taustajoukoilla on asiat mahdollisimman hyvin, mikä takaa myös parhaan lopputuloksen.

Urheilijat ovat suurimmaksi osaksi jo kotiutuneet kisakylään, joka on saanut varauksettomat kehut. Lyhyet etäisyydet kuljetuskeskukseen ja ruokalaan, kätevät ”lähikioskit”, ulkobarbecue-paikka, harjoittelualueet, pelisalit jne. ovat olleet joukkuetta ajatellen positiivisia asioita. Kisajärjestäjän osalta alku on ollut toisinaan hieman takkuista aluksi siivoamattomien huoneistojen osalta ja myöhemmin on esimerkiksi metsästetty sänkyihin peittoja, joita lopulta saatiin erään brittiavustajamme toimesta. Hän meni brittijoukkueen toimistoon ja sanoi heille, ettei vieraita voida jättää ilman peittoja ja niin he kiltisti keräsivät itseltään tarvittavan määrän peittoja meille.  Joukkueelle nimetyt avustajamme, joista suurin osa puhuu suomea, ovat olleet heti alusta lähtien ensiarvoisen tärkeitä toimiston rakentamisessa, ajoneuvojen kuljettajina ja nyt urheilijoiden ja valmentajien apuna mitä moninaisimmissa tehtävissä. Joukkueen apulaisjohtajan, Katjan Saarisen kanssa olisimme olleet monta kertaa helisemässä ilman avustajiamme.

YLE:n kaksi kuvausryhmää saapui tänään Lontooseen ja he vastaavat siitä, että paralympialaiset näkyvät laajalla kattauksella YLEn kanavilla. Muistakaahan seurata lähetyksiä!  Tästä se lähtee liikkeelle...

Kimmo Mustonen






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti