lauantai 14. heinäkuuta 2012

17-vuotinen haave toteutumassa?


Yleisurheilurintamalla eletään todella mielenkiintoisia aikoja paralympiajoukkuevalintojen suhteen, kun miehissä kaksi paikkaa on jo täytetty, mutta kolme paikkaa on vielä täyttämättä. Niistä taistelee yhteensä viisi A-tulosrajan tehnyttä urheilijaa, ja saan kunnian olla itse tuossa joukossa tavoittelemassa 17-vuotista haavettani päästä edustamaan Suomea paralympialaisiin.

Kuluva kauteni alkoi toukokuun puolivälissä lupaavasti Sveitsissä, kun heti ensimmäisessä kisassa onnistuin parantamaan omissa nimissäni olevaa luokan T34 200 metrin Suomen ennätystä yli 0,6 sekunnilla, ja satasellakin kelasin puoli sekuntia alle ennätykseni, mutta valitettavasti tuulilukema oli harmittavasti +2,1, joten uusi virallinen SE jäi näin kirjaamatta.

Tuon jälkeen niin Hollannin EM-kilpailut kesäkuun lopussa kuin osa kotimaan kisoistakin ovat olleet hieman mollivoittoisempia allergiaoireiden ja sairastelun sävyttäminä, joten todellinen tuloskunto on itsellenikin tällä hetkellä hieman arvoitus. Uskon kuitenkin pystyväni tekemään kahdessa jäljellä olevassa näyttökisassa (Lappeenrannan Eliittikisat 18.7. ja Iisalmen SM-kisat 28.–29.7.) sellaiset tulokset, jotta kisalippu Lontooseen heltiäisi kun lopullinen kisajoukkue julkistetaan 1.8. mennessä.

Mikäli valinta osuu omalle kohdalleni, tavoitteenani on tehdä Lontoossa kauden paras kelaukseni olosuhteista - tunnetustihan Brittein saarilla sataa melkein päivittäin J - huolimatta. Vaikka osa kelaajista pelkää sadekelin kisoja melkein kuin ruttoa, itselleni se ei enää ole suurikaan peikko, kun Suomessa on tänä kesänä saanut melkoisesti ”nauttia” sadekelin treeneistä ja kisoista. Pidän sitä pelkästään hyvänä asiana Lontoota ajatellen. Uskon taistelevani onnistuneella suorituksella ainakin finaalipaikasta niin satasella kuin kakkosellakin.

Odotan innolla tulevia näyttökilpailuja ja lopullista joukkuevalintaa, ja toivotan kaikille oikein hyvää kesän jatkoa, ja kaikille Lontooseen tähtääville tsemppiä treeneihin kohti kauden kohokohtaa!

- Janne Seppälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti