torstai 2. kesäkuuta 2011

Odotettavissa hikistä vääntöä Malmössä

Turkin kokolattiamatosta on jo toivuttu ja uutta pökköä lyöty pesään. Pelitaukoa ei ole ehditty pitämään, koska toukokuun sarjaturnaus ja kesäkuun alun Malmö Lady Intercup ovat olleet joukkueen rentoutumisen tiellä. Kirjoitushetkellä joukkue istuu viettämässä laatuaikaa Helsinki-Vantaan lentoasemalla, koska koneen vararenkaan vaihtaja on kai lakossa...

Malmön turnauksesta tulee taas tiukkaa ja hikistä vääntöä, ainakin jos kelit ovat entisten vuosien tasoa. Ulkona paahtava helle ja sisällä tippuu hiki jo ennen kuin edes on kertaakaan maalipalloa pyörittänyt. Pelihallin arkkitehtuuriin ei kuulu ilmastointia, joten kolmen päivän Saunabelt -kokemus on luvassa. Turnaukseen tulee 5 varmaa Lontooseen menijäjoukkuetta. EM-kisojen läheisyys aiheuttaa sen, että jokainen joukkue on ykkösnyrkeillään liikenteessä. Turnauksessa odotettavissa huonoa happea, erikoista einesruokaa, pahaa kahvia ja vessajonoja Soft embot takataskussa. Tämä on yksi naisten parhaista turnauksista ja kaikki tulevat sinne mielellään.

Turnauksen jälkeen meillä on heti seuraavana viikonloppuna maajoukkueleiri, jossa pääsemme harjoittelemaan turnauksessa esiintulleita tilanteita, kun ne vielä ovat terävässä muistissa. Sen jälkeen koittaa parin viikon loma ennen heinäkuun treenileiriä. Sillä leirillä viimeistellään tatsi lokakuun EM-kisoihin. Onneksi myös nuorempia maalipalloilijoita on saatu leireille mukaan piristämään pelikuvioitamme.
Pidemmän ajan tavoitteena pidämme mielessä, että Lontoossa on kisakylä ylhäällä ja kentät alhaalla...

Katja Heikkinen & Kaisu Hynninen
Naisten maalipallojoukkue

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti