lauantai 18. helmikuuta 2012

Kirjonen: "Rennommalla" viikolla kohti Lontoota

Laskettelu on helppoa, hissi vetää ylös ja paino tuo alas! Vai onko asia sittenkään näin? Matkalla kohti Lontoota ja paralympialaisia tarvitsee kevyempiäkin viikkoja ja taukoja harjoittelusta.Olimme Henkan ja muun luokkamme kanssa Vuokatissa laskettelemassa ja hiihtämässä.

Hiihto on ainakin itselle aika rankkaa ja edes vähän nautittavaa vain tasaisilla ja laskuissa. Laskettelusta pidän kovastikin, vaikka talven ensimmäinen hissinousukin tuntui jo haastavalta. Muutaman laskun jälkeen homma alkoi tuntua mukavalta ja päässä kun ei kovinkaan paljoa järkeä löydy, niin löysimme Henkan kanssa itsemme hyppimästä kelkalla streetissä.

Nyt kun tätä kirjoitan olemme jo kotimatkalla ja reissusta on runsaastikin hyviä muistoja esimerkiksi loistavat pöytätarjoilut! Henkka on lupautunut ajamaan Nastolaan, jonne hänet jätän. Itse jatkan vielä kotiin Porvooseen. Viikonloppu menee varmasti toipuessa reissusta, ehkä kevyesti salilla käyden. Ensi viikolla taas kovat treenit jatkuu ja uudet kuviot odottaa! Valmentaja Maken kanssa hyvä työ jatkuu kohti Lontoota.

Hypyistä ja laskettelusta tulee vielä videota Henkan ja mun nettisivuille: www.tfp.fi jossa on muutenkin videoita kaikesta tekemästämme, kunten temppuja pyörätuolilla ja videoita harjoittelusta. Blogiakin välillä kirjoitamme

Terveisin:
Aleksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti