lauantai 14. huhtikuuta 2012

Amanda Kotaja: Kohti unelmaa

Lontoon Paralympialaisiin on tällä hetkellä aikaa 140 päivää ja lähenee kovaa vauhtia. Pikkutytöstä asti olen unelmoinut pääsystä paralympialaisiin ja nyt se on jo ihan oven takana. En olisi muutama vuosi sitten uskonut pääsevani edustamaan suomea paralympialaisiin jo 17-vuotiaana. Kovalla työllä ja rakkaudella pyörätuolikelausta kohtaan sitä kohti ollaan kuitenkin menossa ja pikkuhiljaa sen alkaa itsekkin ymmärtää.

Kevät on jo pitkällä ja kisakauden aloitus alkaa myöskin olla jo lähellä. Kaudella on luvassa kahdet arvokisat EM-kisat Hollannissa ja siis Paralympialaiset Lontoossa. Urheilun supervuosi siis tulossa. Talvi ja alkukevät on mennyt hyvin kovasti treenaten ja harjoitukset ovat sujuneet hyvin. Viikonloppuna on lähtö Portugalin Monte Gordoon leirille. Ihana päästä treenaamaan aurinkoon ja lämpöön. Mahtavissa olosuhteissa on hyvä hioa tyttö kunnon kisakuntoon.

Toukokuun 8. pv onkin jo tosi kyseessä, kun kilpailen kauden avauskisoissa London Test Event kisoissa Lontoon olympiastadionilla, jossa siis paralympialaisetkin käydään. On hienoa päästä katsomaan ja testaamaan kisapaikka jo etukäteen. Uskon että siitä on hieman hyötyä itse paralympialaisia ajatellen, että olen päässy käymään jo kisapaikalla. Toukokuu onkin siis yhtä reissaamista kisoista kisoihin, sillä neljät kansainväliset kisat käyn toukokuun aikana. Välillä ehdin käydä pyörähtämässä kotona ja koulussa ja sitten onkin taas aika lähteä. Mäkelänrinteen urheilulukio onkin suorastaan välttömätön opiskelupaikka. Siellä ymmärretään pitkät poissa olot kisojen ja leirejen takia ja silti opiskelut etenevät itsenäisesti opiskeltuna tai verkkokurssien muodossa.

Innolla lähden paralympiavuoden kisakauteen valmistavalle leirille etelän lämpöön. Innoissani, mutta myös hieman jännittynein fiiliksin kohti ensimmäisiä kisoja ja sitä kautta paralympialaisia.

Terveisin
Amanda

n videoita kaikesta tekemästämme, kunten temppuja p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti